ELECCIONS 2011
Política 19/05/2011

De Gispert entra en campanya i crida a posar fi a la "dictadura socialista" a Barcelona

La presidenta del Parlament, més tard, ha demanat disculpes per si algú se sentia "ofès" per l'expressió

Efe
1 min

BarcelonaLa presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha fet avui una crida a posar fi a la "dictadura socialista" a Barcelona, després de 32 anys de domini del PSC a l'Ajuntament de la ciutat. De Gispert ha acompanyat el candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, en un míting davant més d'un centenar i mig de persones al col·legi Major Sant Jordi, a Sarrià-Sant Gervasi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta de la cambra catalana, que ha demanat disculpes per si algú se sentia "ofès" per l'expressió, ha cridat a fer "història en positiu" a la ciutat i a acabar amb la "dictadura socialista". Donant per fet que al llarg del pròxim mandat es produiran xocs entre Ajuntament i Generalitat per conflictes d'interessos, ha assegurat: "Preferim barallar-nos amb tu que amb els quals han estat 32 anys, que no parlen, sinó que diuen mentides".

Posteriorment Trias ha puntualitzat: "Amb tu no ens barallarem. Ets la presidenta del Parlament, l'eina de pau màxima. Em barallaré amb Artur Mas, segur. Hem de ser exigents (amb el Govern). El que no hem de fer és de cap de l'oposició a la Generalitat".

De Gispert ha recordat que el 2003 PSC, ERC i ICV-EUiA li van arrabassar a CiU el govern de la Generalitat a través d'un acord "amb molt poca ètica" i, set anys després, han deixat les arques de la Generalitat "plenes de factures impagades" i el país, "hipotecat fins a dalt".

stats