Política 06/05/2015

El Govern preveu que l'Agència Tributària Catalana creixi fins als 600 treballadors el 2018

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, rebutja les crítiques pel traslladat de la seu de l'òrgan a la Zona Franca i deixa clar que l'objectiu és guanyar en eficiència i estalviar recursos

Ara
1 min
Conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell

BarcelonaL'Agència Tributària de Catalunya podria créixer el 2018 fins als 600 treballadors, tal i com ha afirmat aquest dimecres el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, en una intervenció al Parlament. Mas-Colell, que ha recordat que l'òrgan té actualment 268 treballadors, ha explicat que el trasllat de la seva seu a la Zona Franca -tal i com va avançar l'ARA- permetrà ampliar el nombre de treballadors fins a prop de 400 el 2016, i fer créixer la plantilla en dos treballadors més en els dos anys següents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diputat d'ICV-EUiA Josep Vendrell ha carregat contra la decisió del trasllat de la futura Hisenda pròpia, argumentant que la zona està mal comunicada en transport públic, cosa que generarà dificultats tant pels treballadors com per usuaris. "També hi ha una manca d'oficines bancàries pròximes", ha afegit, per preguntar a qui beneficia aquesta operació.

"Escoltant-lo podria pensar que la Zona Franca està pel Sàhara", ha respòs, Mas Colell, que ha continuat: "Hi viu molta gent i molta gent treballadora, és una àrea de nova centralitat". El conseller ha insistit, a més, que l'objectiu del trasllat és guanyar en eficiència i estalviar recursos. De fet, ha apuntat que s'estalviarà un 41% en concepte de lloguer respecte el local actual del carrer Fontanella i un 11% en costos indirectes. El trasllat està previst pel febrer de 2016.

stats