Política 01/12/2015

El Govern exigeix a la CUP un gest que demostri que té voluntat d'acord

Volen que demostrin amb fets que estan disposats a l'acord per decidir si cal seguir negociant. Deplora que la CUP plantegi a la seva militància propostes que no estan sobre la taula, com substituir Mas com a candidat a la presidència

M. Colomer
1 min

BarcelonaMés pressió per a la CUP. El Govern li ha exigit aquest dimarts que demostri amb fets que té voluntat d'arribar a un acord, cosa que posen en dubte. La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, s'ha alineat aquest dimarts amb la declaració pública de Junts pel Sí després de la reunió del consell executiu. I s'ha mostrat enutjada pel fet que la CUP plantegés a les seves bases el diumenge propostes d'acord que no estan sobre la teula de negociació, com continuar plantejant un candidat a la presidència de la Generalitat alternatiu a Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Munté, que ha urgit la CUP a fer el gest que li reclama l'altre costat de la taula amb la màxima celeritat per esvair els dubtes al voltant del futur de la negociació, ha deplorat que la CUP digui que Junts pel Sí no s'ha mogut, quan, segons diu, durant dos mesos no han deixat de posar propostes sobre la taula per desbloquejar la situació.

stats