POLÍTICA
Política 17/09/2013

El Govern crea la taula per donar resposta urgent als desnonaments

La taula sobre desnonaments pretén vehicular les mesures per fer front a aquest drama social després de la sentència del Tribunal de Justícia de la UE sobre les clàusules abusives

M.colomer
1 min

BarcelonaEl Govern ha aprovat aquest dimarts la creació de la taula sobre desnonaments que es proposa donar resposta "urgent" al drama social que hi ha darrere les execucions hipotecàries. La taula també haurà de proposar les modificacions legislatives necessàries per minimitzar els efectes dels desnonaments.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La taula, adscrita al departament de Justícia, és la resposta del Govern, a instància del Parlament, a la sentència del Tribunal Europeu de Justícia que el març del 2013 va anul·lar les clàusules abusives que han permès a la banca bona part de les execucions hipotecàries.

Taula transversal

A la taula hi seran representats tots els actors implicats en la vehiculació de solucions a aquest drama social, com són la plataforma antidesnonaments (PAH), la Taula d'Entitats del Tercer Sector, les entitats municipalistes, la banca i els departaments de Territori i Sostenibilitat, de Benestar Social i Família, d'Interior i de Justícia.

stats