Política 08/02/2013

Homs revela contactes amb el govern valencià per restablir les emissions de TV3 al País Valencià

Els dos executius s'han donat un temps per negociar, però el conseller de la Presidència avisa que caldrà prendre decisions "al més aviat possible"

Roger Mateos
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha revelat aquest divendres que ha mantingut contactes amb el govern valencià amb l'objectiu de garantir el restabliment de les emissions de TV3 al País Valencià. Després de la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià en què es donava la raó a Acció Cultural i anul·lava la multa contra aquesta entitat per les emissions de TV3 a través d'un repetidor, Homs es va posar en contacte amb la Generalitat valenciana per negociar un conveni de reciprocitat en les emissions de TV3 i Canal 9.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, fa uns dies el vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, va negar que hi hagués converses amb la Generalitat de Catalunya per desbloquejar el conflicte de TV3 al País Valencià. Acció Cultural, però, va ajornar la reobertura dels repetidors que distribueixen el senyal de la televisió pública catalana al País Valencià en saber que s'havia obert una via de diàleg per estudiar la possibilitat d'arribar a un acord de reciprocitat.

Els dos governs, segons ha afirmat Homs, s'han donat "un temps" per veure com es pot concretar aquest acord, però també ha advertit que, en qualsevol cas, caldrà "prendre decisions al més aviat possible".

stats