Política 01/11/2014

Homs insta Rajoy a "fer plegar" Fernández-Díaz pel cas del fals compte de Xavier Trias a Suïssa

El conseller de Presidència veu una "claríssima guerra bruta" amb l'intent de vincular l'alcalde de Barcelona amb comptes ocults a l'estranger

Ara
1 min

Barcelona"Si volen preservar les garanties democràtiques, que facin plegar al ministre Fernández-Díaz". El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha exigit el cessament de Jorge Fernández Díaz per la filtració d'un fals compte a Suïssa que s'ha atribuït a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ahir va certificar la falsedat de la informació publicada pel diari 'El Mundo'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Han arribat a publicar un compte corrent vinculat senyor Trias que és rotundament fals, no ha existit mai, se l'han inventat", ha deplorat Homs, que ha acusat el govern espanyol d'actuar com "aquells règims en què es fa l'eliminació civil en vida".

La "guerra bruta" de l'Estat

Per Homs, "hi ha una claríssima guerra bruta" per part dels aparells de l'Estat per buscar dinamitar el procés polític català si cal amb falsedats. Per tot plegat, ha considerat que el cessament de Fernández-Díaz seria "la manera de preservar" la mateixa democràcia espanyola.

stats