POLÍTICA
Política 04/05/2013

Homs demana una rectificació "en tota regla" a Telemadrid

El conseller de la Presidència assegura que "només des de la ignorància o la mala fe es poden presentar les coses com s'han presentat" al reportatge sobre "la perversió del llenguatge"

Acn
1 min
El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha visitat aquest dissabte una exposició sobre l'escriptor manresà, Joaquim Amat-Piniella, supervivent de l'holocaust.

ManresaEl portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha demanat aquest dissabte a Telemadrid una rectificació "en tota regla" pel seu reportatge sobre "la perversió del llenguatge" on es comparava Mas amb el nazisme i l'estalinisme. El conseller creu que "només des de la ignorància i la mala fe es poden haver presentat les coses com s'han fet" i lamenta que l'Estat no disposi d'un marc jurídic "prou adequat" per tal que hi hagi una rectificació judicial "contundent". Homs ha subratllat que, en un altre país europeu, "aquestes persones ja haurien estat condemnades per la justícia". El conseller ha fet aquestes declaracions després de visitar una exposició sobre l'escriptor Joaquim Amat-Piniella, supervivent de l'holocaust.

stats