Política 17/11/2012

Hortènsia Grau, candidata d'ICV a Tarragona: "Dels que estem aquí ningú té comptes a Suïssa, no em sento al·ludida"

El cap de llista per Girona, Marc Vidal, també ha parlat a l'acte central de campanya, i ha dit: “La CUP reclama la puresa del que no trencat mai cap plat, perquè clar, no n'han rentat mai cap”

Albert Solé
1 min

BarcelonaEls candidats de Girona, Lleida i Tarragona han participat a l'acte central de campanya d'Iniciativa per Catalunya, al costat de Joan Herrera. Hortènsia Grau, la cap de llista per Tarragona, ha fet referència a les acusacions de corrupció de CiU: "Dels que estem aquí ningú té comptes a Suïssa, i quan CiU es defensa de les acusacions parlant que ataquen el país, no em sento al·ludida".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Grau també ha recordat que "la gent té por de perdre la feina i que li retallin més, i n'hi ha d'altres que volen que tinguin por perquè la por paralitza", i ha afegit: "Mas ens ha de dir si estarem en una Itaca nuclear, una Itaca plena de casinos, o una Itaca plena de màfies russes".

Marc Vidal, cap de llista per Tarragona, un dels més aplaudits, ha parlat del cartell electoral de CiU: "Jo també vaig veure la voluntat d'un poble el 14-N als carrers de Girona i Barcelona". Vidal també ha parlat de la campanya de la resta de partits, i ha sigut especialment dur amb la CUP: "Reclamen la puresa del que no trencat mai cap plat, perquè clar, no n'han rentat mai cap".

A l'acte central, com a 'teloners' de Joan Herrera, també han intervingut Sara Vila, candidat per Lleida, a més dels representants dels joves d'Iniciativa i EUiA, Pau Planelles i Lorena Vicioso, que van a la llista d'Herrera de 13 i de 8, respectivament.

stats