Política 11/08/2014

ICV-EUiA reclama a la mesa del Parlament que compleixi el tràmit d'urgència de la ILP de la renda garantida

La formació ecosocialista també registra una proposició no de llei al Congrés per reclamar que el Govern atorgui una renda garantida de ciutadania

Acn
1 min

BarcelonaLa portaveu d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha enviat una carta a la mesa del Parlament per reclamar que es doni compliment al caràcter d'urgència de la proposició de llei de la renda garantida de ciutadania. Camats ha posat de manifest la necessitat d'aprovar un instrument com aquest per "combatre la pobresa". Per això l'ecosocialista ha demanat que el termini d'esmenes s'obri simultàniament al període de compareixences a la comissió de benestar, família i immigració, i ha recordat que la ILP "ha estat impulsada per molta gent que va signar per la seva tramitació".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Paral·lelament, la formació ecosocialista al Congrés també ha registrat una proposició per regular la prestació econòmica de la renda mínima garantida de ciutadania, una renda a la qual la formació voldria que tinguessin accés els majors de 18 anys i els menors emancipats que visquin legalment a Espanya i que no tinguin rendes superiors a la quantitat de l'IPREM, l'indicador públic de renda d'efectes múltiples.

stats