Política 01/03/2013

La Fundació Ideas va pagar un milió d'euros a l'empresa que va reformar el xalet de Blanco, segons 'El Mundo'

El diari revela que el principal contractista de la fundació és el constructor gallec que va reformar l'habitatge de l'exministre socialista

Ara
1 min

BarcelonaEl diari 'El Mundo' revela en la seva edició d'aquest divendres que la Fundació Ideas va pagar un milió d'euros a l'empresa que va reformar el xalet de Blanco. Segons el rotatiu, el principal contractista de la fundació és el constructor gallec que va reformar l'habitatge de l'exministre socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aldama Recursos Constructivos seria, segons el diari, l'empresa que hauria estat contractada per la Fundació Ideas. El responsable de l'empresa és Isidoro Cueto, a qui la Unitat de Delinqüència Econòmica i Financera vincula al cas Campió. L'exministre José Blanco està sent investigat per intentar determinar si va cometre malversació i tràfic d'influències. Cueto és un dels accionistes de l'empresa que, l'any 2007, va fer obres de remodelació al xalet de Blanco per un valor que es creu que és molt superior als 68.000 euros cobrats.

Després d'aquestes obres, Cueto va ser contractat per Ideas, la fundació socialista el director de la qual era, en aquells moments, Carlos Mulas, destituït ara fa dos mesos quan es va saber que ell i la seva dona, Irene Zoa, cobraven per fer informes injustificats i per inventar-se una proveïdora que cobrava 3.000 euros per article.

stats