Política 31/10/2012

El govern espanyol diu que és "absurd" pensar que una Catalunya independent podria continuar a la UE i a l'euro

"No calia la carta. Ningú s'ho creu, que pots continuar a la UE", asseguren fonts de l'executiu de Mariano Rajoy, en referència a la missiva que va enviar la vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, al govern de Madrid

Joan Faus
1 min

MadridEl govern espanyol considera que és "absurd" pensar que una Catalunya independent podria continuar a la Unió Europea (UE) i a l'euro. "No calia la carta. Ningú s'ho creu, que pots continuar a la UE", han assegurat aquest dimecres fonts de l'executiu de Mariano Rajoy en referència a la missiva que va enviar la vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, al secretari d'Estat per a la Unió Europea, Íñigo Méndez de Vigo, en què donava a entendre que si Catalunya se separés d'Espanya quedaria fora de la UE.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i així, la importància que Madrid dóna a la carta de Reding va ser rebaixada ahir per la portaveu de la mateixa vicepresidenta, que va assegurar a l'ARA que es tractava d'una missiva "privada" que no representava l'opinió de tota la Comissió Europea.

stats