POLÈMICA REIAL
Política 17/04/2012

La infanta Helena sobre les crítiques al rei: "No he sentit res, he estat treballant"

El príncep ha defugit els periodistes quan li han preguntat sobre el fiasco de la cacera del rei a Botswana

Agències
1 min
La infanta Elena, en sortir de l'hospital

MadridLa infanta Helena ha donat aquest dimarts una nova mostra de l'allunyament de la monarquia de la societat. En ser preguntada a la sortida de l'hospital, on ha visitat el rei, sobre les crítiques que han plogut els últims dies al monarca per la cacera d'elefants a Botswana ha respost: "No he sentit res, he estat treballant". El príncep d'Astúries ha manifestat després de visitar el rei a l'hospital que el seu pare abandonarà "molt aviat" el centre mèdic.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'acompanyar el rei Joan Carles durant gairebé una hora a l'hospital on es recupera de la intervenció quirúrgica al maluc que li han fet després de l'incident a la cacera de Botswana, el príncep s'ha aturat davant els nombrosos periodistes congregats a l'entrada del centre mèdic per indicar que el rei es troba bé i "sortirà molt aviat".

Alguns informadors han alçat la veu per preguntar al príncep hereu si està preocupat per la polèmica generada al voltant del viatge del rei, però ha marxat en cotxe sense respondre.

Tres hores amb el rei

El rei ha rebut així mateix a última hora del matí una segona visita de la reina, que ha estat al centre mèdic gairebé tres hores i ha dinat amb ell a l'habitació on es troba ingressat. La reina va fer-li ahir una visita llampec de 20 minuts, tres dies després de ser operat i en arribar del viatge a Grècia, on va passar la Pasqua ortodoxa.

stats