Corrupció
Política 18/04/2013

El jutge investiga les declaracions de la renda de la infanta Cristina

José Castro ha reclamat aquest migdia els deu últims exercicis fiscals de la filla del rei i el seu marit, Iñaki Urdangarin

Enric Borràs Abelló
1 min

PalmaEl jutge del cas Nóos, José Castro, investiga ara les declaracions de la renda de la filla del rei d'Espanya, la infanta Cristina de Borbó, i el seu marit, Iñaki Urdangarin. Ha reclamat les deu últimes declaracions del matrimoni en una interlocutòria notificada aquest migdia, que responia a una petició que va fer just ahir el col·lectiu ultradretà Manos Limpias, segons que han confirmat a l'ARA fonts judicials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així doncs, tot i que la citació com a imputada de la infanta està en suspens fins que l'Audiència de Palma no resolgui el recurs del fiscal, que s'hi oposava, el jutge no deixa d'investigar-la. Les deu últimes declaracions de la renda inclouen tota l'etapa en què l'Instituto Nóos va cobrar més de sis milions d'euros de les institucions balears i valencianes i en què es va desplegar i va funcionar la presumpta trama societària que hauria servit perquè Iñaki Urdangarin i Diego Torres s'apropiessin uns quatre milions d'euros públics.

stats