Política 29/03/2014

Jaume Collboni i Carmen Andrés, els dos candidats guanyadors de les primàries del PSC de Barcelona

Jordi Martí ha quedat en tercer lloc, mentre que Laia Bonet i Rocío Martínez-Sampere han estat les aspirants menys votades

Sara González
1 min

BarcelonaJaume Collboni, amb 2.539 vots, ha estat el guanyador de la primera volta de les primàries del PSC de Barcelona. Amb tot, encara haurà de lliurar una segona batalla el 5 d'abril amb la segona candidata amb més suport, Carmen Andrés, que ha obtingut 1.702 suports.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni, considerat per la resta de rivals el candidat oficialista del PSC, s'ha imposat sense problemes, però no ha obtingut prou diferència de vots per estalviar-se la segona volta. Jordi Martí, amb 1.515 vots, ha quedat a poca distància d'Andrés, mentre que Laia Bonet (1.102 vots) i Rocío Martínez-Sampere (589) han estat les que menys suports han rebut.

Un total de 7.463 persones han votat a les primàries per triar l'alcaldable del PSC a Barcelona. Un dels aspectes més destacables és que el 70% dels que han participat, 5.204, han estat persones alienes al partit, mentre que 1.462 eren militants i 797 simpatitzants.

La segona volta de les votacions se celebrarà el pròxim dissabte 5 d'abril i enfrontarà Jaume Collboni i Carmen Andrés.

stats