Política 30/08/2012

Collboni: "El govern d'Artur Mas s'assembla cada vegada més al de Mariano Rajoy"

El portaveu del PSC considera que acollir-se al fons de liquiditat autonòmica (FLA) comportarà un nou pla d'ajust de la Generalitat

Ara
1 min
El portaveu del PSC, Jaume Collboni, va valorar ahir la cimera del pacte fiscal.

BarcelonaEl portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha denunciat aquest dijous al matí en una entrevista a RAC1 que el fons de liquiditat autonòmica (FLA), al qual s'ha acollit la Generalitat per fer front als venciments de deute d'aquesta tardor i que comporta forts condicionants polítics, "és un crèdit condicionat gràcies al fet que CiU hi va donar suport al Congrés". Collboni ha assegurat que el Govern "cada vegada s'assembla més al de Mariano Rajoy", i ha retret al president Artur Mas que no expliqués en persona que Catalunya s'acull a aquest mecanisme de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni ha assegurat que el FLA comportarà un nou pla d'ajust per part de la Generalitat en la que seria una quarta onada de retallades per part del Govern. "Que Francesc Homs i companyia deixin de mirar pel retrovisor i deixin de culpar el tripartit", ha aconsellat el portaveu del PSC als actuals gestors de la Generalitat.

stats