CANVI DE CICLE
Política14/09/2013

Herrera convida el PP a participar a la comissió pel dret a decidir

El líder d'ICV denuncia que "és inacceptable que aquesta majoria silenciosa de la qual parlen vulgui imposar una majoria silenciada"

Efe

BarcelonaEl coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha criticat avui que el PP "no tingui ni el més mínim sentit democràtic" en oposar-se a una consulta sobiranista, per la qual cosa ha invitat aquesta formació a "seure" a la comissió d'estudi del dret a decidir del Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, Herrera s'ha pronunciat així davant la resposta que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, donarà a la carta que li va enviar el president català, Artur Mas, que arribarà en les pròximes hores i en la qual, previsiblement, rebutjarà una consulta d'autodeterminació.

Cargando
No hay anuncios

Per Herrera, el PP "no té vergonya ni el més mínim sentit democràtic", i l'ha emplaçat a seure a la comissió d'estudi del dret a decidir, en què, a partir de dilluns, s'iniciaran les compareixences d'experts.

El dirigent ecosocialista considera que Rajoy i el PP "no han entès res" de la mobilització durant la Diada: "És inacceptable que aquesta majoria silenciosa de la qual parlen vulgui imposar una majoria silenciada, un poble silenciat", ha dit Herrera.

Cargando
No hay anuncios

En aquest sentit, Herrera ha insistit que l'"única solució" a la relació entre Catalunya i Espanya és poder exercir el dret a decidir.