CANVI DE CICLE
Política 14/09/2013

Herrera convida el PP a participar a la comissió pel dret a decidir

El líder d'ICV denuncia que "és inacceptable que aquesta majoria silenciosa de la qual parlen vulgui imposar una majoria silenciada"

Efe
1 min

BarcelonaEl coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha criticat avui que el PP "no tingui ni el més mínim sentit democràtic" en oposar-se a una consulta sobiranista, per la qual cosa ha invitat aquesta formació a "seure" a la comissió d'estudi del dret a decidir del Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, Herrera s'ha pronunciat així davant la resposta que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, donarà a la carta que li va enviar el president català, Artur Mas, que arribarà en les pròximes hores i en la qual, previsiblement, rebutjarà una consulta d'autodeterminació.

Per Herrera, el PP "no té vergonya ni el més mínim sentit democràtic", i l'ha emplaçat a seure a la comissió d'estudi del dret a decidir, en què, a partir de dilluns, s'iniciaran les compareixences d'experts.

El dirigent ecosocialista considera que Rajoy i el PP "no han entès res" de la mobilització durant la Diada: "És inacceptable que aquesta majoria silenciosa de la qual parlen vulgui imposar una majoria silenciada, un poble silenciat", ha dit Herrera.

En aquest sentit, Herrera ha insistit que l'"única solució" a la relació entre Catalunya i Espanya és poder exercir el dret a decidir.

stats