CANVI DE CICLE
Política 11/02/2014

Joan Rosell avisa que la independència de Catalunya seria una "destrossa" de les relacions humanes

El president de la CEOE nega que hi hagi una majoria independentista i afirma que no "veu per enlloc" la possible secessió

Acn
1 min

MadridEl president de la CEOE, Joan Rosell, ha advertit aquest dimarts que la independència de Catalunya seria una "destrossa" de les relacions humanes a Espanya, a més del que suposaria "d'una manera molt més important" pel que fa a l'àmbit econòmic. Rosell, que ha deixat clar que ell no "veu per enlloc" aquesta possibilitat, ha negat que hi hagi una majoria a Catalunya a favor de la independència. "Jo crec que la majoria de catalans ni volem marxar ni marxarem, i creiem que s'ha d'apostar per 'millor junts'", ha dit en un acte a Madrid, on ha lamentat que ara mateix només apareguin en els mitjans aquells que "es passen de la ratlla, els que més criden".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Rosell, cal explicar que hi ha una majoria de catalans que volen continuar sent espanyols. "Ho hem de posar sobre la taula, ho hem d'explicar i hem d'unir els sentiments a la realitat de les coses", ha dit. En aquest sentit, s'ha queixat que ara mateix es "posi en boca de tothom les actituds més extremes", ja que només apareixen als mitjans aquells que "es passen de la ratlla, els que més criden", tant a Catalunya com a Madrid.

stats