Jordi Ballart reorganitzarà l'alcaldia de Terrassa per poder estar al costat del seu fill malalt

Anuncia que comencen una lluita contra una leucèmia molt agressiva

ARA
2 min
Jordi Ballart i la seva parella, compartint una estona de joc amb els seus fills

Barcelona"T'estimo moltíssim, Xito. Ets la nostra vida i ho farem tot per tu". La família de l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, comença un camí "llarg i molt dur" de lluita contra la leucèmia "molt agressiva" que està atacant el seu fill gran. Per això, l'alcalde ha avançat públicament que en els pròxims dies anunciarà la reorganització de l'alcaldia de la ciutat: "Avui la meva prioritat absoluta és que el meu fill es curi".

El càncer li ha arribat de forma inesperada i molt ràpida, i el nen ja és a l'hospital, en un ingrés que es preveu que sigui llarg. Ballart vol estar al costat del seu fill en tot moment i es mostra optimista pel que fa al resultat del tractament: "Estem en bones mans i tot anirà bé, però ja ens han advertit que el camí serà llarg i molt dur". "En els pròxims dies anunciarem com reorganitzem les funcions de l'alcaldia els pròxims mesos. Gràcies per la vostra comprensió". El comunicat acaba amb un agraïment als professionals sanitaris de l'Hospital Sant Joan de Déu per la seva "humanitat".

Mostres de suport

Després de donar a conèixer la notícia, el batlle ha rebut nombroses mostres de suport a les xarxes socials, tal com ha recollit l'ACN. Una de les primeres ha estat la de la seva formació, Tot per Terrassa. "Estarem al vostre costat a cada pas", han piulat. També n'ha rebut del president de la Generalitat, Pere Aragonès, que li ha desitjat "molts ànims i molta força, una abraçada gegantina". 

Carles Puigdemont li ha desitjat ànims: "En aquesta etapa de lluita dolorosa per la vida i la salut del vostre fill. Tota l'esperança i desig que acabi bé", ha piulat. Per la seva part, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, li ha mostrat "tot el suport, els ànims i la força per emprendre aquesta batalla".

També li han volgut desitjar "força" la presidenta del Congrés de Diputats, Meritxell Batet; el portaveu d'ERC al Congrés de Diputats, Gabriel Rufián; el president del PDECat, David Bonvehí, i Jordi Turull.

S'hi han afegit els seus companys al consistori, com la regidora republicana Ona Martínez, i Montse Trullàs, de Junts per Terrassa. També altres representants locals de municipis com Sabadell, Sant Cugat, Barcelona o Granollers. Neus Munté (Junts), des de Barcelona, li ha enviat "tota l'energia, suport i afecte per a vosaltres".

Des d'altres sectors, com el de la cultura, el batlle també ha rebut mostres de suport. Un dels primers ha estat el músic egarenc Miki Núñez, que l'ha encoratjat a tenir "molta força"; o també Cesk Freixas, que li ha enviat "una forta abraçada i tots els ànims del món".

stats