CANVIS A ERC
Política 07/01/2013

ERC de Barcelona anuncia un "procés polític innovador" per escollir el relleu de Portabella

Patrícia Gomà es reserva la potestat de marcar l'agenda i les fórmules de preparar la següent campanya electoral amb "la participació dels barcelonins i barcelonines"

Ara
1 min
Portabella, a la foto d'arxiu amb Junqueras, va situar alguns fidels de Barcelona a la direcció d'ERC el 2011, com ara Oriol Amorós, Ester Capella i Guillem Clapés.

BarcelonaLa presidenta de la Federació de Barcelona d'ERC, Patrícia Gomà, ha emès un comunicat aquest dilluns en relació a la informació de l'ARA de dissabte sobre el relleu de Jordi Poratabella com a cap de files dels republicans a la capital catalana. En aquest sentit, Gomà afirma que té "plena confiança" i valora "positivament la feina que s'està duent a terme des del Grup Municipal de Barcelona", però subratlla que "la Federació de Barcelona és l'òrgan territorial al qual li correspon fixar la línia política d'ERC a Barcelona, articulant el seu discurs i l'activitat política del partit en l'àmbit municipal". En aquest sentit, apunta que l'actual és "un context polític nacional sense precedents i aquest condiciona el desenvolupament i calendari de l'estratègia política a la capital del país", però en tot cas "serà la Federació la que decidirà quan i com dóna inici a tot el procés relatiu a les eleccions municipals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Gomà es reserva la potestat de marcar l'agenda del relleu de Portabella i anuncia "un procés polític innovador, on tant l'elaboració del programa com l'elecció de la persona candidata a encapçalar aquest projecte comptarà amb la participació dels barcelonins i barcelonines". "Volem guanyar la complicitat i corresponsabilitat dels nostres conciutadans i fer-los partícips d'un gran projecte d'alliberament nacional, restauració de l'estat del benestar i regeneració democràtica", conclou la dirigent republicana.

stats