Política16/07/2015

Jordi Sànchez: "L'aposta per Raül Romeva no és un acte d'agressió a cap formació política"

El president de l'ANC recorda que l'exeurodiputat fa temps que no milita a ICV i diu que la seva elecció com a cap de la llista unitària és "un acte de transversalitat per sumar" sensibilitats

Marc Toro

BarcelonaEl president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha deixat clar aquest dijous que l'aposta per Raül Romeva com a cap de la llista unitària per al 27-S "no és un acte d'agressió a cap formació política". Després de recordar que Romeva ja no milita a ICV, ha volgut destacar que la seva elecció per encapçalar la candidatura de la societat civil "és un acte de transversalitat per sumar" sensibilitats.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Sànchez, que ha participat a l'acte de signatura del Compromís de País amb els quatre candidats a la presidència del Barça, l'exeurodiputat aporta a la racionalitat, coneixement d'Europa i sensibilitat per temes socials que necessita el procés. "Això ens dóna la imatge que la gent volia: sentir-se còmode amb unes figures i persones que aposten pel dret a decidir, pel plebiscit el 27-S i per la creació d'un estat, perquè volen un país més just, un país millor", ha conclòs.