CRISI A PXC
Política 18/03/2014

PxC es querellarà contra Josep Anglada

La formació xenòfoba sospita que el seu expresident va cometre delictes "d'administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda" de recursos del partit

Ara
1 min
Josep Anglada, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaPlataforma per Catalunya (PxC) presentarà una querella criminal contra Josep Anglada en els propers dies, segons explica en un comunicat de premsa. La formació xenòfoba portarà el seu antic líder davant la justícia després d'haver auditat la situació financera del partit i la gestió feta per Anglada i haver trobar indicis sobre "diversos delictes de caire econòmic i societari".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, PxC afirma que el partit ha resultat perjudicat per la gestió del seu expresident, "de la qual hi ha indicis d'administració deslleial, insolvència punible i apropiació indeguda pels quals haurà de respondre". "Amb aquesta resolució PxC vol depurar responsabilitats per les deficiències en la gestió que van portar al Consell Executiu a apartar Anglada de la presidència alhora que reafirma el compromís amb la transparència i la col·laboració amb la Justícia", explica el partit en el comunicat.

De fet, les sospites d'una gestió econòmica deficient i d'apropiació de recursos del partit és un dels aspectes que van dur la resta de dirigents de PxC a apartar Anglada del capdavant de la formació.

stats