Política 08/09/2014

Duran no anirà a la V: "Millor que calli sobre per què no hi assistiré"

A la Diada sí que hi assistiran altres dirigents d'Unió com Josep Maria Pelegrí i Toni Font, que es reuniran aquesta setmana amb l'ANC i Òmnium Cultural.

Oriol March
1 min

BarcelonaJosep A. Duran i Lleida no assistirà a la V de la Diada que organitzen l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. Ho ha explicat aquest dilluns en la roda de premsa posterior a la reunió de la direcció: "millor que calli sobre els motius pels quals no hi assistiré". Duran considera que les raons podrien ser malinterpretades tant pels partidaris de la independència com el bloc espanyolista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder d'Unió ha explicat que hi ha dirigents del partit que sí que hi assistiran, com és el cas de Josep Maria Pelegrí i Toni Font. L'any passat, Duran ja no va assistir a la Via Catalana que va creuar el país, tot i que l'any 2012 sí que va assistir a la manifestació convocada per l'ANC amb el lema 'Catalunya, nou estat d'Europa'. Joana Ortega, vicepresidenta del Govern, sí que va ser a la Via de l'any passat, però enguany no ha aclarit si participarà a la V que es formarà a Barcelona.

Pelegrí i Font es reuniran aquesta setmana amb Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, i amb Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural.

stats