Política 25/08/2014

Josep Borrell no assistirà a l'acte de Societat Civil Catalana a la Diada

L'exministre socialista, però, dóna suport a la plataforma espanyolista i creu que "com més pluralitat hi hagi a les manifestacions, millor"

Efe
1 min

SantanderL'expresident del Parlament Europeu Josep Borrell ha explicat aquest dilluns que no assistirà a l'acte que l'associació Societat Civil Catalana (SCC) organitzarà a Tarragona per a la Diada de l'11 de setembre, perquè aquell dia es trobarà "fora d'Espanya". El militant del PSC ha reconegut, però, que dóna suport a aquesta iniciativa i ha afegit que ha acceptat "amb molt de gust" la invitació per participar en una conferència el dia 19 a Lleida.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Borrell considera que "com més pluralitat hi hagi a les manifestacions que es produeixin, molt millor", perquè considera que hi ha una "certa hegemonia cultural i institucional de l'independentisme". L'exministre socialista, que dirigeix aquesta setmana a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo una nova edició del curs 'Quo vadis Europa', considera que, davant aquesta hegemonia "hi ha molts catalans que no estem a favor de l'independentisme, la veu del qual també ha de ser escoltada".

stats