ELECCIONS EUROPEES
Política 11/05/2014

Terricabras es compromet a lluitar contra el transvasament de l'Ebre a Brussel·les

El candidat d'ERC recorda que Borrell (PSC) va voler impulsar un transvasament i que el del 2001, ideat per Matas i Cañete, va comptar "amb el suport del conseller Felip Puig" (CiU)

Roger Tugas
1 min
Terricabras, amb el nus contra al transvasament / ERC

AmpostaEl candidat d'ERC a les eleccions europees, Josep-Maria Terricabras, s'ha compromès aquest diumenge des d'Amposta (Montsià) a lluitar contra qualsevol transvasament de l'Ebre i per revertir el pla de la conca de l'Ebre aprovat pel govern espanyol. "Estem a la tercera envestida, primer va ser el ministre Borrell, van tornar el 2011 amb Jaume Matas i Arias Cañete i amb el suport del conseller Felip Puig, i llavors Europa ho va rebutjar", ha recordat davant unes 300 persones el cap de llista dels republicans. "Aigua per als regants sí, però es vol reservar aigua per a ves a saber qui, negociar amb ella i després privatitzar-la", ha denunciat, i ha conclòs: "Teniu en nosaltres la garantia absoluta de la defensa d'aquest territori".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Terricabras agafava així el guant llençat pel secretari general adjunt d'ERC, Lluís Salvadó, que ha recordat que "les institucions europees van ser clau per aturar el transvasament impulsat pel senyor Cañete, candidat del PP". "I tornem a tenir un projecte de pla de conca nefast i el projecte Castor", ha lamentat el dirigent republicà.

stats