Política 17/05/2013

Rull insisteix a denunciar l'"opacitat" del govern espanyol en l'expulsió de Ziani

El secretari d'organització de CDC manté les "sospites" sobre el fet que l'expulsió pugui tenir a veure amb la feina de Ziani al costat del sobiranisme

Oriol March
1 min

BellaterraEl secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha denunciat aquest divendres l'actitud "opaca" del govern espanyol en referència a l'expulsió de Noureddine Ziani, director de l'Espai Catalano-marroquí de la Fundació Nous Catalans, per la seva presumpta relació amb el terrorisme islàmic. "Ziani sempre ha tingut una actitud correcta", ha volgut destacar Rull, al mateix temps que mantenia obertes les sospites sobre la relació de la detenció de Ziani respecte a la seva feina al costat del sobiranisme. "Demanarem explicacions al Congrés dels Diputats", ha avançat Rull.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent nacionalista ha lamentat que no s'hagin fet públiques les proves que vinculen Ziani amb el terrorisme islàmic i ha reptat les institucions de l'Estat a explicar de quin país se'l va expulsar abans. "Ell ens va dir que si li deien de quin país l'havien expulsat, se n'aniria d'Espanya per voluntat pròpia", ha revelat Rull.

El secretari d'organització de CDC ha fet aquestes declaracions en una pausa de la reunió interparlamentària que CDC està celebrant aquest divendres a Bellaterra i en què els dirigents del partit s'han centrat a traçar una estratègia per a la reactivació econòmica i la creació d'ocupació.

stats