POLÍTICA
Política 12/08/2011

Juana Dolores Martínez denunciarà PxC i Josep Anglada per haver-la fet dimitir

L'exregidora de Salt diu que no ha dimitit perquè volgués, sinó que l'han “fet dimitir”

Redacció
2 min
TV3

BarcelonaL'exregidora de la xenòfoba Plataforma per Catalunya de Josep Anglada, Juana Dolores Martínez, denunciarà el partit i al seu líder per haver-la obligat a dimitir per no haver volgut demostrar que el seu company, d'oirIgen camerunès, té els papers en regla. “M'han fet dimitir a base d'insults, amenaces i donant informacions falses”, ha assegurat l'exregidora en declaracions a TV3, que divendres va presentar la seva renúncia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Penso denunciar a Plataforma per Catalunya i Josep Anglada i demanaré danys i perjudicis”, ha afirmat Juana Dolores Martínez. En canvi, la direcció local de Plataforma per Catalunya assegura que mai l'ha forçat a dimitir. Però el cert és que arran d'una campanya contra la seva ja exregidora de Salt, li van exigir que demostrés que el seu company tenia papers. Ella no ho va voler fer, i els únics papers que va presentar van ser els de renúncia. Pel cap del grup municipal del partit, Carles Bonet (que havia militat en partits com ERC o la CUP abans d'anar a parar a la PxC), el “problema” no és el “color o raça” del company de Martínez, sinó que no hagi demostrat que té papers. En declaracions a 'La Sexta', Juana Dolores Martínez ha etzibat que a Plataforma per Catalunya “hi ha molt de nazi disfressat de plataformista”.

Josep Anglada assegura que no han obligat Martínez a dimitir i que no tenen res en contra del fet que tingui un compant negre, tot que el seu partit "a diferència de la casta política, no defensa el multiculturalisme". Anglada sí que admet que els altres regidors de Salt van reclamar a Martínez que els demostrés que el seu company tenia els papers en regla, perquè temien que es tractés d'un matrimoni de conveniència.

stats