25-N
Política 25/11/2012

Junqueras: "Esquerra no permetrà que s'abarateixin els nostres somnis"

El candidat republicà creu que "el poble s'ha pronunciat amb claredat" a favor del sobiranisme, però alerta que "la situació econòmica i social del país és molt difícil"

àlex Font Manté
1 min
Oriol Junqueras valora els resultats electorals

BarcelonaEsquerra Republicana té clar que "el procés cap a la independència ha sortit clarament reforçat en aquestes eleccions". Així ho ha dit el seu candidat, Oriol Junqueras, durant la valoració dels resultats obtinguts. Segons Junqueras, la participació històrica suposa un aval popular al procés sobiranista. "El poble s'ha pronunciat amb claredat", ha proclamat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Junqueras s'ha mostrat convençut que els electors no només han premiat la seva formació per la seva aposta sobiranista, sinó per "l'accent social" del seu discurs. De totes formes, ha assegurat que "Esquera no permetrà que s'abareteixin els nostres somnis" i que "Esquerra serà el soci més fiable del poble de Catalunya per arribar a la independència".

"L'hora és greu i la situació econòmica i social del país és molt difícil: hem de ser conscients de les enormes dificultats", ha afegit el candidat republicà. "Ens posaran traves i per això necessitarem el vostre suport i el compromís. No ens deixeu sols perquè nosaltres no us abandonarem: assumim la responsabilitat".

stats