Política 11/04/2017

L'acte del PSC en record de Chacón serà el dimecres 19 a la Fira de Barcelona

L'homenatge comptarà amb la presència de l'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero i el president de la gestora del PSOE, Javier Fernández

Ara
1 min
Cartell de l'acte del PSC en record de Carme CHacón

Barcelona'Per sempre, Carme'. Aquest és el títol de l'acte que el PSC farà el proper dimecres 19 d'abril en record de Carme Chacón, que va morir sobtadament aquest diumenge als 46 anys. L'homenatge, ja anunciat aquest dilluns pel líder del partit, Miquel Iceta, tindrà lloc a les 19 hores al Pavelló 2 de la Fira de Barcelona, a l'Avinguda Rius i Taulet cantonada amb el carrer Lleida.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'acte intervindran el primer secretari socialista i l'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat –on va néixer i exercir de regidora Chacón–, Pilar Díaz, i també l'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero i el president de la gestora del PSOE, Javier Fernández.

Després que dimarts el dol s'apoderés de les seus de PSC i PSOE, poc abans de la incineració de l'exministra socialista, aquest dimecres s'exposaran les cendres de Chacón a la sala de plens de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

En paral·lel, el Govern ha anunciat aquest dimarts que concedirà a la dirigent socialista la Creu de Sant Jordi a títol pòstum, en reconeixement de "la seva dedicació als afers públics" i la seva "decidida voluntat de servei" i "preocupació constant pels problemes socials".

stats