Política 01/07/2015

L'alcaldessa de Madrid es reuneix demà amb Isidre Fainé (CaixaBank)

Manuela Carmena ho farà després d'haver-se trobat amb els presidents de Bankia i BBVA i la presidenta de Banco Santander

Europa Press
1 min
Manuela Carmena. EFE

MadridL'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, s'entrevistarà aquest dijous amb el president de CaixaBank, Isidre Fainé, en la seva ronda de contactes amb el sector bancari espanyol –després de fer-ho amb Bankia, BBVA i Banco Santander–. Divendres, Fainé ja es va reunir amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per tractar el mateix tipus de temes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La trobada amb Fainé tindrà lloc al despatx de l'alcaldessa a les dotze del migdia i no se'n farà cobertura informativa.

La primera d'aquestes trobades va ser a porta tancada amb el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, abans de ser investida com a regidora. Ja com a alcaldessa de Madrid, Carmena es va entrevistar amb els presidents del BBVA i Banco Santander, Francisco González i Ana Botín, respectivament, per tractar la situació dels desnonaments, en la mateixa línia que ho va fer amb Goirigolzarri.

La mateixa Carmena va explicar que amb Bankia comencen a "preparar un acord" perquè el banc pugui cedir habitatges buits i l'Ajuntament de Madrid els pugui posar en lloguer social.

La reunió amb González i Botín es va centrar a explicar els objectius i funcionament de l'Oficina d'Intermediació Hipotecària, que es posarà en marxa aviat, i també informar sobre el propòsit de l'Ajuntament de comptar amb un parc d'habitatges socials per oferir una casa a les famílies que hagin estat desnonades, un cop esgotades totes les vies de negociació.

stats