Política 06/04/2019

Laura Borràs (JxCat): "La voluntat sorgida de l'1-O no es toca"

La candidata al Congrés ha presentat un programa electoral amb més de 500 propostes, com l'increment del salari professional o la rebaixa de l'IVA cultural

Agències
1 min
La candidata de JxCat al Congrés, Laura Borràs, entre Josep Lluís Cleries i la consellera Maria Àngels Chacón

BarcelonaLa candidata de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha assegurat aquest dissabte que "la voluntat sorgida de l'1-O no es toca", i ha situat la llengua, l'escola i els mitjans públics catalans com a "línies vermelles" del seu programa electoral. Borràs ha afegit que "davant del no sistemàtic de l'Estat, nosaltres volem portar milions de 'sí', i que cada vegada que estiguin en risc els drets dels catalans, hi siguem per denunciar-ho, exigir-los i revertir-los". "Volem ser una muralla humana amb els valors republicans per defensar tot el que està en joc, que són els principis democràtics essencials i impedir fer passos enrere", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La número 2 al Congrés ha presentat el seu programa electoral, un document de 100 pàgines que gira al voltant de tres eixos. El primer reivindica l'opció de JxCat com a vot útil; el segon incideix en les reivindicacions de l'independentisme sobre "democràcia i limitació dels drets fonamentals", "ofegament econòmic i financer" i "greuges en diferents àmbits i sectors", i el tercer apartat són mesures per recuperar l'estat del benestar, amb propostes com l'increment del salari professional o la rebaixa de l'IVA cultural.

El programa electoral de JxCat
stats