Política 11/02/2015

Lluís Llach estira les orelles a ERC, a CDC i a UDC

El cantautor diu que li agrada més quan el partit d'Oriol Junqueras en lloc "d'intentar guanyar desqualificant, basa el seu èxit en conviccions i ofertes". Als de CiU els renya per bararllar-se

Ara
1 min
LLuís Llach, en una imatge d'arxiu / CRISTINA CALDERER

Toc d'alerta del cantautor Lluís Llach a Esquerra. En una piulada a Twitter, Llach alerta que li agrada més quan ERC "intenta guanyar" amb "conviccions i ofertes" i no quan ho fa "desqualificant", una actitud més pròpia, diu, del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"M'agrada més quan ERC, en comptes d'intentar 'guanyar' desqualificant, basa el seu èxit en conviccions i ofertes. Allò altre ja ho feia el PSC", etziba a Twitter el cantautor, que en diverses ocasions ha donat suport públic a l'ERC d'Oriol Junqueras.

Llach ha fet aquest tuit just dos dies després de la compareixença del president de la Generalitat, Artur Mas, a la comissió d'investigació sobre el frau fiscal i el cas Pujol, una compareixença que van acabar forçant els vots dels republicans –abans l'havien impedit fins a quatre cops– després que el president es negués a comparèixer per pròpia voluntat en la comissió d'afers institucionals.

També critica l'enfrontament entre CDC i Unió

El cantautor també ha opinat sobre les discrepàncies entre Unió i Convergència per la llei antijihadista. A través del seu compte de Twitter ha fet una piulada criticant que els dos socis es barallin per un vot favorable o una abstenció en una llei que "pot fer terroristes a tots els independentistes".

stats