Política 22/08/2014

El partit de Llamazares reuneix IU, Podem, Equo i Compromís per debatre la convergència de l'esquerra

Les trobades es produiran el 19 i 20 de setembre amb el títol "Escola Oberta: converses per guanyar el present i canviar el futur"

Europa Press
1 min

MadridEsquerra Oberta (IzAb), el partit creat per Gaspar Llamazares dins d'IU, ha convocat per al mes de setembre dirigents d'IU, Podem, Equo i Compromís per debatre sobre la convergència de l'esquerra davant les pròximes cites electorals. En concret, IzAb ha organitzat una sèrie de trobades els dies 19 i 20 de setembre amb el títol "Escola Oberta: converses per guanyar el present i canviar el futur", on es pretén crear "un espai de construcció col·lectiva" per materialitzar propostes i sortides polítiques. "Enfront del blindatge antisocial, repressiu i ara electoral, urgeix parar-se a parlar amb assossec sobre què volem fer per aconseguir un gir de rumb", sostenen.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A aquestes jornades s'hi ha convidat, entre d'altres, el diputat d'IU Alberto Garzón; el coordinador de la campanya de Podem, Iñigo Errejón; el líder d'Equo, Juan López de Uralde; i un representant de Compromís, així com membres de l'esquerra internacional com Syriza (Grècia) i el Front de Gauche (França). Entre els participants hi haurà, a més, persones vinculades a la societat civil, al món de la cultura o l'àmbit professional com l'exjutge Baltasar Garzón, Federico Mayor Zaragoza, l'escriptora Almudena Grandes o el catedràtic Carlos Berzosa.

stats