Política 11/10/2012

Llanos de Luna recorda a Mas que "els servidors públics, sense excepció, estan sotmesos a la llei"

La delegada del govern espanyol llança aquest advertiment, sense esmentar el president de la Generalitat explícitament, durant la festa de la Guàrdia Civil a la caserna central de Catalunya, a Sant Andreu de la Barca

Ara
1 min
Llanos de Luna, en un acte d'homenatge a la Guàrdia Civil al Crículo Ecuestre, el 4 d'octubre / ACN

BarcelonaCelebració de la Hispanitat a la caserna principal de la Guàrdia Civil a Catalunya, a Sant Andreu de la Barca, amb Llanos de Luna presidint l'acte, com a delegada del govern espanyol. Discurs en català i castellà –a parts més o menys iguals– i advertiment a Artur Mas, sense esmentar-lo: "Els servidors públics, sense excepció, estem sotmesos a la llei, és l'única que legitima la nostra actuació, ja que la llei és el resultat de la voluntat democràtica dels ciutadans. Hem de donar exemple d'integritat, honestedat i compliment de l'ordre jurídic com a garant de la nostra convivència", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Llanos de Luna, "Espanya és avui, gràcies a tots els espanyols, un referent al món. Podem estar mot orgullosos de la nostra nació i dels ciutadans que la componen. Per això, avui també celebrem amb més intensitat i orgull que mai la festa de la Hispanitat. Més de 500 milions de persones es comuniquen amb la nostra llengua, comparteixen una mateixa cultura i s'interrelacionen en l'àmbit empresarial i professional".

"Com a catalana i com a espanyola, em sento orgullosa de la Guàrdia Civil (...), una peça indispensable del model policial català en l'àmbit de les seves competències", ha afegit la delegada. I ha conclòs: "Vull transmetre el meu agraïment més profund pels més de 168 anys de servei exemplar realitzat per la Guàrdia Civil en benefici dels catalans, amb del convenciment que en seran moltíssims més."

stats