Política 23/09/2014

Lleida, entre dos possibles textos per a la moció sobre el 9-N

L'alcalde, Àngel Ros, assegura que el PSC presentarà una moció alternativa a l'AMI, proposada per CiU, i que intentarà que s'arribi a un text de consens

Ara
1 min
Àngel Ros, al ple de la Paeria de Lleida, votant a favor de l'autodeterminació

BarcelonaEncara no se sap què en sortirà de l'Ajuntament de Lleida en l'onada de plens extraordinaris de les corporacions locals per posicionar-se respecte de la consulta del 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

CiU ha demanat que es faci el ple per votar el text de l'Associació de Municipis Independentistes (AMI), com hauran fet més 600 municipis a final de setmana, i, segons ha explicat avui l'alcalde, Àngel Ros, al programa 'El món' de RAC1, "tot i que no tenen majoria per forçar-lo, el ple es farà". El que no està clar és què s'hi aprovarà.

Segons Ros, el PP, que té 6 regidors ja ha dit que no hi assistirà. El 'partit', per tant, quedarà exclusivament entre el PSC (15) i CiU (6 regidors). El PSC presentarà un text alternatiu i l'alcalde anuncia que intentarà "que s'arribi a un acord per a una moció de consens", fet que implica que caldria modificar la declaració de l'AMI. Ros ha deixat clara la seva posició: "Si finalment hi hagués dos textos, jo votaré el del PSC, esclar, sóc el president del partit", ha dit.

stats