Política 03/03/2015

Llum verda a la venda del palauet dels ducs de Palma a Pedralbes

El jutge del cas Noós, José Castro, ha autoritzat l'aixecament de l'embargament del xalet de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin perquè s'han compromès a lliurar, com exigia el jutge, 2,3 milions d'euros per cobrir les fiances

A. A. / Ara Balears
1 min
QUE PAGUI ELL  L'estratègia de la defensa en el cas dels ducs de Palma pareix clara: si algú ha de pagar, que sigui Urdangarin. L'objectiu és salvar la infanta.

PalmaEl jutge del cas Nóos, José Castro, ha dictat una providència en la qual ordena a un registre de la propietat de Barcelona que cancel·li l'embargament sobre la meitat del palauet de Pedralbes, propietat d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, després que tots dos hagin presentat un escrit davant del jutjat en què es comprometen a ingressar en el compte 2.372.602 euros en concepte de responsabilitat civil procedents de la venda de l'immoble. Accepten, així, les condicions estipulades per aquest magistrat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La representació processal d'Urdangarin manté el recurs d'apel·lació davant l'Audiència per reclamar una part de l'esmentada quantitat (253.705,12 euros) per a l'Agència Tributària. En cas que prosperi aquest recurs, Urdangarin recuperaria aquesta quantitat amb la citada destinació.

stats