Política 03/03/2015

Llum verda a la venda del palauet dels ducs de Palma a Pedralbes

El jutge del cas Noós, José Castro, ha autoritzat l'aixecament de l'embargament del xalet de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin perquè s'han compromès a lliurar, com exigia el jutge, 2,3 milions d'euros per cobrir les fiances

A. A. / Ara Balears
1 min
QUE PAGUI ELL  L'estratègia de la defensa en el cas dels ducs de Palma pareix clara: si algú ha de pagar, que sigui Urdangarin. L'objectiu és salvar la infanta.

PalmaEl jutge del cas Nóos, José Castro, ha dictat una providència en la qual ordena a un registre de la propietat de Barcelona que cancel·li l'embargament sobre la meitat del palauet de Pedralbes, propietat d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, després que tots dos hagin presentat un escrit davant del jutjat en què es comprometen a ingressar en el compte 2.372.602 euros en concepte de responsabilitat civil procedents de la venda de l'immoble. Accepten, així, les condicions estipulades per aquest magistrat.

La representació processal d'Urdangarin manté el recurs d'apel·lació davant l'Audiència per reclamar una part de l'esmentada quantitat (253.705,12 euros) per a l'Agència Tributària. En cas que prosperi aquest recurs, Urdangarin recuperaria aquesta quantitat amb la citada destinació.

stats