POLÍTICA
Política 15/07/2014

La web del manifest espanyolista publica centenars de DNI de signants

Els promotors de la web del manifest eliminen del formulari per signar el camp per afegir-hi el DNI després d'haver-ne fet públics centenars, cosa que vulnera la llei de protecció de dades

Ara
1 min
La web libreseiguales.es publica el llistat d'adherits amb els DNI inclosos

BarcelonaAls promotors de la web del 'Manifiesto de los libres e iguales' se'ls acumulen els problemes. Després que hagi transcendit una allau de firmes de 'fakes' –molta gent hi ha entrat per firmar amb noms humorístics–, el periodista Albert Cuesta ha denunciat al seu blog que els impulsors de libreseiguales.es han publicat el número del DNI de centenars de signants en la llista d'adhesions, contravenint la llei de protecció de dades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons relata el mateix Cuesta, inicialment en el formulari per explicitar el suport hi apareixia el camp DNI, que ha estat desactivat hores després, quan ja havien estat publicats centenars de DNI. Passades les onze de la nit, i malgrat que hi ha estones que no s'hi pot entrar perquè la web està saturada de visites, continua sent consultable la llista d'adhesions en què encara es veuen els números de carnet d'identitat dels que han signat abans que el camp 'DNI' hagi estat retirat.

stats