Política 07/08/2015

Rajoy, després de la reunió amb el rei: "La reforma de la Constitució no deixaria contents els independentistes"

El president del govern espanyol ha apuntat que en la seva reunió amb el rei Felip VI a Marivent no s'ha parlat de les eleccions catalanes

Ara
1 min
Mariano Rajoy i el rei Felip VI, al Palau de Marivent. / EFE

PalmaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha referit aquest vespre a una eventual reforma de la Constitució després de la reunió que ha mantingut al Palau de Marivent, a Palma, amb el rei Felip VI abans de les vacances d'estiu. Tot i que ha afirmat que no ha parlat amb el monarca de les eleccions catalanes del 27-S ni tampoc d'una reforma constitucional, Rajoy ha admès que hi ha possibilitats de reformar la carta magna. Ha advertit, això sí, que si es toca la Constitució "no deixaria contents els independentistes catalans perquè el que volen és liquidar la sobirania nacional".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy també ha deixat clar que la reforma no s'afrontarà de forma imminent. "Som al final de la legislatura", ha apuntat. Sí que ha expressat que es podria discutir en el pròxim mandat. El president espanyol ha deixat clar que s'implicarà en la campanya electoral del 27-S. "Seria un irresponsable si no hi participés", ha comentat.

stats