Política 03/05/2015

Geli desvincula la Generalitat del cas Innova

"Crec que hem d'esperar que s'acabi tot això, i hem de veure si hi ha hagut irregularitats o no", ha demanat l'exconsellera

Europa Press
1 min
El PSC fa fora quatre crítics dels òrgans de direcció Pelegrí lamenta que es despengin de la consulta

BarcelonaL'exconsellera de Sanitat i diputada no adscrita al Parlament, Marina Geli, ha desvinculat aquest diumenge la Generalitat del cas Innova per adjudicacions irregulars d'obres i serveis sanitaris. En una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, Geli ha assegurat que la relació entre la Generalitat i Innova "es limitava a la construcció de l'Hospital de Sant Joan de Reus".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Crec que hem d'esperar que s'acabi tot això, i hem de veure si hi ha hagut irregularitats o no", ha dit Geli, que ha demanat celeritat en el procés judicial.

A la pregunta sobre la llei electoral catalana, que es començarà a debatre aquesta setmana al Parlament, Geli assegura que "s'ha de trobar un punt intermedi entre proporcionalitat i territorialitat".

Referint-se a les eleccions municipals del 24 de maig, ha assenyalat que MES, partit en el qual milita, pot "ajudar a crear un gran bloc sobiranista que demani a l'estat espanyol un referèndum per decidir el futur polític de Catalunya".

stats