Política 26/11/2018

Maroto avala les polèmiques declaracions de Casado sobre immigració

El dirigent del PP assegura que el líder diu el mateix que Rajoy però "d'una manera més clara"

Ara
1 min
El vicesecretari d'organització del PP, Javier Maroto, fa uns dies als premis anuals de la revista "Cambio 16""

BarcelonaEl vicesecretari d'organització del PP, Javier Maroto, ha assegurat avui que el president del partit, Pablo Casado, manté, en matèria d'immigració, la mateixa política que va aprovar Mariano Rajoy però d'una "manera més clara". "El PP defensa una immigració que sigui legal i ordenada, vinculada al mercat de treball i respectuosa amb les lleis i cultura occidentals", ha afegit a les paraules que va pronunciar dissabte passat Casado, que va afirmar que els immigrants que arribin a Espanya "han de respectar els costums occidentals o s'han equivocat de país" i que "l'espai" no és "il·limitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una roda de premsa a Granada Maroto ha afirmat que les persones que vagin a Espanya a "viure de les ajudes socials, posar en risc la convivència i que no respectin la cultura occidental" no han "de quedar-se ni un sol moment" en aquest país. D'altra banda, però, sí que "tenen futur entre nosaltres" aquells que vagin a Espanya de manera "legal i ordenada".

Fent referència a les paraules de Casado, ha assegurat que el que va dir el president del PP en la campanya per les eleccions autonòmiques d'Andalusia "està escrit des de l'últim congrés" del partit, celebrat el febrer del 2017 a Madrid, en el qual es va ratificar Mariano Rajoy al capdavant de la formació conservadora. "Potser d'aquesta manera s'entén millor, però que una cosa s'entengui millor no és res més que positiu. I jo crec que la nostra posició s'entén de manera positiva", ha afirmat sobre l'enduriment de Casado en matèria d'immigració.

stats