Política 04/02/2014

Mas, disposat a mantenir més debats 'cara a cara' amb figures de l'Estat

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, vol que "hi hagi més" diàlegs com el del president de la Generalitat amb Felipe González al programa 'Salvados'

O. March / R. Mateos
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, està disposat a mantenir més debats 'cara a cara' a la televisió amb tots aquells representants de l'Estat que acceptin el repte de dialogar sobre el procés sobiranista a Catalunya. "Aprofitem i aprofitarem totes les ocasions per explicar-nos directament", ha garantit aquest dimarts el conseller de la Presidència, Francesc Homs, després que diumenge Mas mantingués un 'cara a cara' amb l'expresident del govern espanyol Felipe González al programa 'Salvados' de La Sexta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha indicat que, en ser convidat al programa, Mas "va dir que sí de seguida" i seguirà "sempre" disposat a acudir a debats d'aquest format o d'altres en el futur, perquè "explicant-nos tenim més possibilitats de ser entesos" i perquè "escoltar els altres mai fa nosa".

El conseller s'ha negat a valorar qui en va sortir victoriós del duel dialèctic de diumenge. En una societat democràtica, a parer seu, del diàleg no se'n poden derivar "vencedors i vençuts", sinó que s'ha de platejar en termes "serens" i amb "menys dramatisme". El de diumenge va ser, ha dir, un "debat inusual, esperen que n'hi hagi més".

stats