Política 04/05/2013

"Hitler s'assabenta que l'han comparat amb el nacionalisme català", la paròdia a YouTube de l'informatiu de Telemadrid

"M'heu avergonyit. Heu permès que ens comparin amb una gent que es dedica a organitzar assemblees i altres estupideses democràtiques", diu el dictador nazi en la ficció

Ara
1 min

BarcelonaUn vídeo a YouTube parodia la reacció que hauria pogut tenir el dictador Adolf Hitler davant la comparació que va fer l'informatiu de Telemadrid del president de la Generalitat, Artur Mas, amb el nazisme. Titulada 'Hitler s'assabenta que l'han comparat amb el nacionalisme català', la ficció fa servir una escena en alemany de la pel·lícula 'L'enfonsament' ('Der Untergang', 2004) i elabora nous subtítols.

"M'agrada que tot el món sàpiga que som els més sanguinaris d'Europa", diu Hitler en la paròdia. "Führer... Una televisió de Madrid l'ha comparat amb el nacionalisme català i diuen que els catalans fan ús de la perversió del llenguatge que vostè va perfeccionar", li contesten. Hitler, afectat i enfurismat, respon: "Els que no tinguin res a veure amb el gabinet de comunicació, imatge i premsa, que surtin fora". "Però què cony és aquesta merda?! Quina és la vostra feina, imbècils?! Matem, torturem, fem tot el que podem per ser a dalt de tot. M'heu avergonyit. Heu permès que ens comparin amb una gent que es passeja amb paperets verds per dir que volen votar i es dedica a organitzar assemblees i altres estupideses democràtiques", afegeix el dictador en els subtítols versionats.

stats