Política 15/12/2013

Mas prepara l'ofensiva internacional 'Let us vote' per captar suports, segons 'La Vanguardia'

El diari diu que el president de la Generalitat prioritzarà la "reivindicació democràtica" per sobre de posicionaments sobre la independència de Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern d'Artur Mas prepara una intensa campanya per captar suports al món davant les traves que s'espera trobar per avançar en la consulta sobiranista a la qual els partits catalans ja han posat data: el 9 de novembre del 2014. Segons publica 'La Vanguardia', Mas prepara la campanya 'Let us vote' [Deixeu-nos votar] per buscar complicitats a l'exterior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diari assegura que la Generalitat també vol enfocar el lema en castellà per dirigir-se a la resta d'Espanya i que, en qualsevol cas, el Govern ha optat per prioritzar el clam democràtic que permeti la consulta per sobre del posicionament obert a favor de la independència. Així, Mas vol ser el president de tothom de cara a un referèndum.

El president es desmarcarà així del seu propi partit, CDC, que ja ha engegat una campanya per promoure el doble sí com a resposta a les dues preguntes que es plantejaran en la consulta.

stats