Política 04/04/2015

Mas i Rajoy coincidiran el 13 d'abril en una conferència euromediterrània a Barcelona

Segons el programa de l'esdeveniment, el president de la Generalitat serà la primera autoritat en prendre la paraula, seguit de García-Margallo, Federica Mogherini i el mateix president del govern espanyol

Efe
1 min
BONA SINTONIA Mas va combinar els missatges de fermesa amb l'elogi a Rajoy, a qui coneix des de fa 15 anys i de qui va dir que és "cordial i afable".

MadridEl president de la Generalitat, Artur Mas, i el cap de l'executiu central, Mariano Rajoy, coincidiran el proper 13 d'abril a Barcelona, en la sessió inaugural de la Conferència sobre Veïnatge Sud de la Unió Europea, que aplegarà els ministres d'Afers Exteriors europeus i de la ribera sud del Mediterrani. Serà el primer cop que es retrobin Mas i Rajoy des que es va fer públic, dilluns passat, l'acord entre CDC i ERC sobre el full de ruta cap a la independència. L'últim cop que es van veure va ser el 25 de març, l'endemà de la tragèdia aèria de Germanwings, quan tots dos van viatjar plegats fins a Seyne-les-Alpes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a la cita del 13 d'abril, el govern espanyol va traslladar a Mas una invitació per intervenir en aquesta conferència i el president de la Generalitat l'ha acceptada. Segons el programa previst, Mas serà la primera autoritat en prendre la paraula en la inauguració d'aquest esdeveniment. A continuació parlaran el ministre d'Afers Exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo, l'alta representant de la UE, Federica Mogherini, i el mateix Rajoy.

stats