EL GOVERN CONTRAATACA
Política 14/05/2011

Mas reclama responsabilitat als sindicats per sortir de la crisi

Avisa que els que no actuin responsablement perdran suport dels treballadors

Josep Ferrer
1 min

GavàDavant de la manifestació d’aquest matí pels carrers de Barcelona el president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat als sindicats ajut i complicitat per poder fer front a la crisi econòmica i aplicar mesures que permeti sortir-ne. Per Mas “la responsabilitat dels sindicats és clau i fonamental” i considera que aquells sindicats “que tinguin tendència a no entendre la situació i a radicalitzar qualsevol mena de posició perdran suport per part dels treballadors”. Per contra “aquells sindicats que entenguin quina és part de la seva responsabilitat segurament en sortiran reforçats”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president català també va defensar les retallades que està aplicat i vol aplicar el seu govern perquè ha dit “són claus per garantir l’estat de benestar”. Segons Mas “el millor que podem fer tots per mantenir i reforçar aquest estat del benestar” que s’ha construït durant les darreres tres dècades “amb molts esforços per part de gent de tota mena”, rau en “administrar els recursos públics d’una manera prudent, responsable i que no ens porti al precipici” com li ha succeït a països de la Unió Europea com Grècia, Portugal i Irlanda.

Mas ha fet aquestes declaracions a Gavà, on ha visitat els 55 pisos de protecció oficial que ha construït el sindicat USOC (Unió Sindical Obrera de Catalunya), sindicat que no ha donat suport a la manifestació d’aquest matí.

stats