Política 03/08/2015

Mas: "Estem davant d'una situació excepcional que requereix decisions excepcionals"

En una declaració institucional des del Pati dels Tarongers de Palau, el president fa una crida a contrastar programes des del "respecte" davant d'unes eleccions convocades "seguint el marc legal" però que "seran molt diferents en el fons"

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, just després d'haver signat el decret de convocatòria de les eleccions del 27 de setembre, ha assegurat que Catalunya no viu en unes "condicions normals", davant del bloqueig de l'Estat al dret a decidir. "Estem davant d'una situació excepcional que requereix decisions excepcionals". En una declaració institucional des del Pati dels Tarongers al Palau de la Generalitat, Mas ha subratllat que el decret de convocatòria compleix "el marc legal vigent en la forma", tot i que les eleccions seran "molt diferents en el fons".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha fet una crida a "respectar, tots, el que els ciutadans decideixin i a assumir el compromís de trobar les vies polítiques i legals per implementar el mandat democràtic de les urnes".

stats