Política 27/05/2014

Carina Mejías sobre el triomf d’ERC: “És molt millor l’original que una mala còpia”

El diputat d'ERC Oriol Amorós subratlla que aquest dimarts Terricabras i Maragall ja han començat a treballar a Brussel·les

Meritxell Comas
1 min

BarcelonaLa diputada de C's, Carina Mejías, ha assegurat aquest dimarts en roda de premsa al Parlament que després de les eleccions europees "el govern de Catalunya continua amb la mateixa paràlisi política". La diputada de C's ha subratllat que els ciutadans de Catalunya han dit al president de la Generalitat que "és molt millor l'original que una mala còpia", en referència al triomf d'ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el diputat d'ERC Oriol Amorós ha destacat que el resultat que han obtingut als comicis europeus és "molt transcendental" i té un significat històric. Amb això ha volgut subratllar que aquest dimarts Josep-Maria Terricabras i Ernest Maragall ja han començat a parlar amb eurodiputats a Brussel·les sobre el dret a decidir i el procés sobiranista.

El portaveu del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha assegurat que se senten "reconfortats" perquè el procés sobiranista "queda enfortit" amb la victòria d'ERC.

stats