Política 11/09/2013

Més de 2.000 persones criden a favor de la independència a Palma

L'Obra Cultural Balear i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca han donat suport a la Via Catalana i han fet una cadena humana, prèvia a la que demà tindrà lloc al Principat

Ara Balears
1 min

Unes 2.000 persones s'han aplegat a les vuit del vespre d'aquest dimarts a la plaça Major de Palma a favor del dret a decidir i la sobirania. Els manifestants han cridat per la independència i han dibuixat la silueta dels Països Catalans amb espelmes al centre de la capital balear.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els manifestants han respost així a la crida de l'Obra Cultural Balear (OCB) i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM). Aquesta segona va ser exclosa com a membre de ple dret de l'ANC, però avui ha estat una de les principals impulsores d'aquest acte de suport a la Via Catalana per la Independència, que demà té previst organitzar una històrica cadena humana a Catalunya.

Les dues entitats convocants, OCB i ASM, van publicar el passat 8 de setembre a l'ARA Balears els motius que els han dut a organitzar aquesta cadena humana amb un article titulat "Una cadena humana per la independència a Mallorca?".

stats