Política 13/02/2013

L'espia de Camacho i l'examant de Jordi Pujol Ferrusola va amagar el micro a les flors

'El Mundo' assegura que la detectiu que va enregistrar el dinar entre la presidenta del PPC i Victoria Álvarez és amiga de José Zaragoza. 'El Periódico' revela que el PSC era client habitual de Método 3

Ara
1 min
portada mundo 13/02/13

BarcelonaMés detalls del dinar entre l'examant de Jordi Pujol Ferrusola i la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, en el qual Victoria Álvarez Martín va revelar-li el suposat blanqueig de capitals del fill de l'expresident de la Generalitat en sacs de bitllets de 500 euros cap a Andorra. 'El Mundo' explica aquest dimecres que la detectiu E.V., una de les responsables de l'agència Método 3, va amagar el micròfon que va enregistrar la conversa al centre de flors que hi havia damunt la taula. El diari assegura que la detectiu encarregada de l'operació és amiga de l'amo del local i manté una estreta relació amb qui suposadament va encarregar les escoltes: l'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat enviat als mitjans, Zaragoza va assegurar aquest dimarts que "el contingut d'aquesta informació no s'ajusta a la realitat", i va assegurar que "les conductes" que se li atribueixen "no són certes". "En cap moment m'he apartat del que estableixen les lleis en el desenvolupament de les meves funcions", conclou el comunicat.

'El Periódico' revela que el PSC era client habitual de Método 3. Diverses fonts consultades pel diari han confirmat que el partit va encarregar la 'inspecció' de la seu central del PSC al carrer Nicaragua per confirmar que no hi havia micròfons ni telèfons intervinguts. A més, el PSC hauria reclamat els serveis d'aquesta empresa perquè elaborés informes relacionats amb el presumpte finançament il·legal de CDC a través del Palau de la Música.

stats