Política 12/02/2013

José Zaragoza nega haver encarregat la gravació de la trobada entre Camacho i l'ex de Jordi Pujol fill i diu que "aquesta informació no s'ajusta a la realitat"

El número dos del PSC en l'etapa de José Montilla nega la informació publicada pel diari 'El Mundo', que assegura que ell hauria encarregat la gravació. Zaragoza ha traslladat el cas als seus advocats perquè estudiïn possibles accions legals contra el rotatiu

Ara
1 min
José Zaragoza

BarcelonaJosé Zaragoza ha sortit al pas de la informació que aquest dimarts publica 'El Mundo', segons la qual el número dos del PSC en l'etapa de José Montilla hauria encarregat la gravació de la trobada entre Camacho i l'ex de Jordi Pujol fill. En un comunicat enviat als mitjans, Zaragoza assegura que "el contingut d'aquesta informació no s'ajusta a la realitat", i assegura que "les conductes" que se li atribueixen "no són certes". "En cap moment m'he apartat del que estableixen les lleis en el desenvolupament de les meves funcions", conclou. Zaragoza ha avançat que els seus advocats estudiaran la informació publicada "per fer valer" els seus "drets legals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons 'El Mundo', que ha obtingut la documentació del contracte entre Zaragoza i l'agència d'espionatge, el llavors secretari d'Organització dels socialistes catalans hauria fet un encàrrec, el 26 de maig del 2010, a l'agència de detectius Método 3 perquè fes un seguiment de l'ex de Jordi Pujol fill i es gravés la conversa entre ella i la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho. Aquest encàrrec s'emmarcaria, segons 'El Mundo', en la investigació que el PSC hauria dut a terme sobre les finances de Convergència i Unió.

Aquest dilluns, el portaveu del PSC, Jaume Collboni, ja va desmentir categòricament que el PSC tingués res a veure amb l'espionatge a Sánchez-Camacho i l'ex del fill de Pujol. La presidenta del PPC ha anunciat que emprendrà accions legals contra els responsables.

stats